2016. július 30., szombat

légpuska slavia 630-as cső - Jelenlegi ára: 23 500 Ft

képeken látható  légfegyver tusa-ami szép, repedés mentes állapotú-képeknek megfelelő
Mindenki számára közhely, hogy a Slavia a 80-as évek elejéig "hobby" kategóriát képviselt-voltak jobbak akkor is, ahogyan most is vannak-felsőkategóriás csúcslégfegyók-elősűrítéses, co2-s, meg sűrített levegős.. stb
de a régi gyártású slaviák napjainkra már nem hobby kategória-inkább belépő szintú versenylégfegyverekké váltak-mert a 2hobby"-ra bejöttek az eldobható, olcsó , kinai gyártású lider, wiatrovka, alfa pont, "médingermany" stb..
az új gártású slaviákkal egyetemben, egy tudásban-bár az utóbbiak 60-70 eft-os kategória-ennek elelnére minőségükben egyen értéket képviselnek a az eldobhatókkal, mivel anyagban, gyártási odafigyelésben anynira elkutyultak a csehek, hogy "néha vigyis"
E 630-as 1980 előtti gyártmány-ezért is nincs rajta még távcsősin-viszont tudásban a nagyok között-ahogy a képek en is látható. Jó sütéssel, jó kompresszióval bir és nagyon ponto lövéseket lehet vele leadni.
Sajna, elbontásra került-ezek ellenére, mivel egyben senki nem ad érte 70-80 eft-ot-ami a reális értéke lenne, viszont alkatrészként, darabokban eladva-mivel az új alkatrészek elég drágák-viszont minőségben mélyen alatta vannak a régebben gyártott használt alkatrészeknek is.
egy új cső -"kopaszon"(irányzékolás, rögzítő retesz nélkül)ára 35 ewft-ba kerül boltjainkba és csak rendelésre
a csőtőkézett cső eladó ezen az aukción-minden féle "cullang" nélkül, se irányzékolás, se cső retesz, se feszitő-felhúzókar! Csak a "kopasz" cső!!!!

Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2016-08-20 21:09 . légpuska slavia 630-as cső - Jelenlegi ára: 23 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése